Skip to main content

Iedereen die met mensen werkt opgelet!

💛Wil je de kwaliteit van je relaties verbeteren?

💛Er zijn voor andere mensen zonder dat dit je leegzuigt of uitput?

💛Meer gemak en moeiteloosheid ervaren?

💛Minder energie verspillen aan tobben, je zorgen maken, je ergeren, wikken en wegen?

💛Meer innerlijke rust, ruimte en vrijheid ervaren?

💛Meer openstaan voor verwondering, ontroering, liefde en dankbaarheid?

💛Meer verbinding, betekenis en zin ervaren?

💛Met meer veerkracht, helderheid, creativiteit, compassie en nieuwsgierigheid door het leven bewegen?

💛Andere mensen helpen om met veerkracht, helderheid, creativiteit, compassie en nieuwsgierigheid door het leven te bewegen?

Dan is de 3 principes-opleiding voor coaches en facilitators misschien iets voor jou. Bij deze opleiding ga je niet aan jezelf werken. Er is geen huiswerk. Je duikt niet in je verleden. Je ondergaat geen helingsproces. Je gaat ook niet leren hoe je andere mensen kunt helpen bij hun helingsproces. Je gaat niet werken met belemmerende overtuigingen. 

Deze opleiding gaat niet om heling, maar om herkennen dat je heel bent. Je gaat niet op zoek naar inzicht, maar ontdekt waar inzicht altijd in jezelf te vinden is. Je gaat andere mensen niet bijstaan om te helen, maar helpt ze ontdekken dat ook zij de bron van rust, helderheid en veerkracht in elk moment in zichzelf kunnen vinden.

Je eigen heelheid en die van anderen zien, gaan hand in hand:

💛Hoe groter je inzicht in de heelheid van je eigen wezen, hoe makkelijker je de heelheid in de ander kunt ziet.

💛Hoe meer vertrouwen je hebt in je eigen vermogen om nieuwe inzichten te krijgen, hoe meer je vertrouwen in anderen toeneemt.

💛Hoe meer je eigen begrip toeneemt, hoe makkelijker het wordt om met je aandacht aanwezig te zijn bij anderen, echt naar ze te luisteren, en de ruimte te scheppen waarin ze hun eigen wijsheid weer kunnen horen.

En zo ga je meer begrip, liefde en compassie de wereld inbrengen. In je gezin, op je werk, in je buurt. Naar de mensen met wie je samenleeft, samenwerkt, die je begeleidt, aanstuurt, onderwijst, verzorgt.

De volgende ronde van deze opleiding begint op 29 september in Zwolle. Van harte welkom! Klik hier als je meer wilt weten.

3 principes, 3 principes opleiding, 3principes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.