Verlang je naar meer vertrouwen, vrijheid en geluk?

Het is normaal om van tijd tot tijd angst, onzekerheid of stress te ervaren. Dat hoort bij menszijn. Maar het is niet de bedoeling dat dit soort gevoelens je vrijheid beperken. Dat je je leven laat domineren door angst voor de toekomst, voor afwijzing, voor het oordeel van anderen, door ergernis, boosheid, of verdriet.

Het is mijn missie om jou te laten ervaren dat je kunt leven vanuit zelfvertrouwen, vrijheid, creativiteit en veerkracht. Omdat het leven te mooi is om je te laten beperken!

Coachtraject

Dit traject van vijf gesprekken helpt je om afscheid te nemen van onzekerheid, stress en ineffectieve gewoonten. De gesprekken vinden plaats in Zwolle, maar coaching via Skype of Zoom is ook mogelijk, net als een combinatie van live en online gesprekken. Voor dit traject is geen vaste startdatum, we prikken een datum en gaan van start wanneer jij dat wilt. De investering is 625 euro inclusief btw.

3p-opleiding

Startdatum verplaatst naar 5 maart!

3 principes-opleiding voor coaches en facilitators. Ontdek je eigen unieke stem en je vermogen om je inzicht op jouw manier te delen, in je eigen woorden. De 3 principes opleiding voor coaches en facilitators start op 5 maart 2021 en duurt tot en met november 2021.

3-daagse intensive

Intensieve onderdompeling van 3 dagen in Zwolle. Deze 3-daagse biedt je de gelegenheid om de waan van de dag achter je te laten, uit te zoomen, en zo de weg vrij te maken voor inzicht om door te breken. Het is een persoonlijke 3-p retraite waarin je je begrip van de 3 principes en hoe deze werkzaam zijn in je leven verdiept.

boek over de 3 principes

Mijn boek over de 3 principes. Voor iedereen die klaar is met de oneindige zoektocht naar de beste versie van zichzelf.  Stop met zelfverbetering, begin met leven! 

Succesvol Solliciteren Sessie

In een individuele sessie van 2,5 uur krijgt je zelfvertrouwen een flinke boost. Je wordt je bewust van je valkuilen en krijgt handvatten voor effectief communicatiegedrag. De investering voor deze sessie is 195 euro inclusief btw. 

Boek solliciteren

Mijn boek speciaal voor introverte mensen die geen last willen hebben van spanning tijdens sollicitatiegesprekken. Heeft al vele mensen geholpen!

Gratis inzichtgesprek

Wil je stoppen met jezelf beperken? Gelijk heb je! Inzicht in de 3 principes biedt een simpele, maar diepgaande en doeltreffende katalysator voor groei en verandering. Nieuwsgierig? Ik reik je dit inzicht graag aan in een gratis gesprek. Schroom niet, er zit verder helemaal niets aan vast. Ik vind het leuk om je te ontmoeten, en op deze manier bij te dragen aan een mooiere wereld;-)!

Plan hier meteen je gratis gesprek!

Het met behulp van Eline verdiepen in de 3 principes heeft mij heel veel rust en ontspanning gebracht. En met name het inzicht dat de realiteit zoals ik die ervaar, an sich geen emotionele lading heeft. De gedachten die ik heb bepalen de lading (neutraal, positief of negatief). Lijden ontstaat door de gedachten te geloven die ingaan tegen hoe de realiteit is. Ik kan niet voorkomen dat dit soort gedachten in mijn hoofd ontstaan maar ik kan er wel voor kiezen er niet in mee te gaan. Dit lukt mij door in te zien hoe de 3 principes werken. - Maaike

Ik heb een coachingstraject bij Eline gevolgd omdat ik vast zat in mijn baan. Mijn negatieve overtuigingen zorgden ervoor dat ik maar niet in beweging kwam om er iets aan te veranderen. Een gebrek aan durf en zelfvertrouwen zat mij volledig in de weg. De fijne gesprekken met Eline hebben mij nieuwe handvatten gegeven. Ze leerde mij hoe het proces in mijn hoofd werkt en daardoor ben ik heel zelfbewust meer in actie gekomen. Ik ben gewoon gaan ervaren en heb daardoor leren omgaan met verkramping door het er juist te laten zijn. Super waardevol, ik ben nu een stuk krachtiger en klaar voor de transitie op werkgebied. - Michiel

Toen ik in 2018 de 3principes ontdekte, dacht ik dé methode gevonden te hebben om net zo zen in het dagelijkse leven te zijn als dat ik op de yogamat ben. Wat een verrassing om te ontdekken dat ik altijd al zen ben. Dat ik geen methodes of andere dingen van buiten nodig heb om me goed te voelen.

Tijdens de 3P opleiding voor Coaches & Facilitators ga je op ontdekkingsreis! Via mooie gesprekken met elkaar en Eline ben ik gaan inzien hoeveel vastgeroeste gewoontes en overtuigingen ik had. Het afgelopen jaar heeft mij zoveel helderheid gebracht. Ik heb mogen ervaren wat er gebeurt als je open staat voor een heel nieuw perspectief. En dit allemaal zonder opdrachten of regels, maar gewoon doordat je de ruimte krijgt om álles te bevragen. 

Geweldig om dit perspectief nu door te mogen geven aan anderen.

Jessica Koren-Verhoef www.yogayess.nl

Eline Sluys Coaching & Training

Bij Hanz'
Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle

06-28714476
info@elinesluyscoaching.nl

KvK-nummer: 53397630 

 

Gratis e-book Introversie bestaat niet

Als je je inschrijft voor mijn mailinglijst over introversie, ontvang je regelmatig artikelen en tips.

Ook krijg je als dank mijn e-book Introversie bestaat niet cadeau.

Vaker de ontspannen versie van jezelf zijn, is dat mogelijk? Het antwoord is: ja! Dat is mogelijk door te begrijpen hoe jouw ervaring van moment tot moment tot stand komt. Inzicht in dit mechanisme reik ik je graag aan in dit e-book!

Gratis e-book over de 3 principes

Als je je inschrijft voor mijn mailinglijst over de 3 principes, kun je meteen mijn e-book downloaden. Daarna ontvang je regelmatig updates en artikelen.  

Er is een manier die je helpt om veel vaker de ontspannen, zelfverzekerde, effectieve versie van jezelf te zijn. En om te ontspannen in de wetenschap dat spanning niet problematisch is. Een manier zonder methodes en zonder stappenplannen. Maak kennis met de 3 principes!

Privacyverklaring

Copyright © 2017

Eline Sluys Coaching & Training .
All Rights Reserved.

Fotografie header: Teamup Zwolle