Skip to main content

 

Verlang je naar meer vertrouwen, vrijheid en geluk?

Het is menselijk om van tijd tot tijd angst, onzekerheid of stress te ervaren. Maar het is niet de bedoeling dat dit soort gevoelens je vrijheid beperken. Dat je je leven laat domineren door angst voor de toekomst, voor afwijzing, voor het oordeel van anderen, door ergernis, boosheid, of verdriet.

Het is mijn missie om jou te laten ervaren dat je kunt leven vanuit zelfvertrouwen, vrijheid, creativiteit en veerkracht. Omdat het leven te mooi is om je te laten beperken!

Coachtraject

De gesprekken vinden plaats in Zwolle of via Zoom, net wat je voorkeur heeft. Voor dit traject is geen vaste startdatum, we prikken een datum en gaan van start wanneer jij dat wilt. Je kunt kiezen voor een korter of langer traject.

3p-opleiding

3 principes-opleiding voor coaches en facilitators. Verdiep je inzichten, en ontdek vanuit die ‘grounding’ je eigen unieke stem en je vermogen om je inzicht op jouw manier te delen, in je eigen woorden. De volgende ronde start op 29 september.

Onderdompeldag 3 principes

Wil je meer weten over de 3 principes? De leukste en doeltreffendste  manier om je inzicht te vergroten, is om je onder te dompelen in dit vernieuwende en verruimende perspectief op mentale gezondheid. Om met een open blik tot je nemen welke inzichten anderen hebben opgedaan, en kijken wat je daar voor jezelf in kunt ontdekken. 

3p-Verdiepings-programma

Het hart van de 3 principes is een programma van een half jaar voor mensen die hun grounding willen verdiepen en/of hun inzichten in de 3 principe willen aanreiken aan anderen. Het programma omvat vier live-bijeenkomsten, en maandelijkse online groeps- en individuele sessies. 

Succesvol Solliciteren Sessie

In een individuele sessie van 2,5 uur krijgt je zelfvertrouwen een flinke boost. Je wordt je bewust van je valkuilen en krijgt handvatten voor effectief communicatiegedrag. De investering voor deze sessie is 195 euro inclusief btw. 

3-daagse intensive

Intensieve onderdompeling van 3 dagen in Zwolle. Deze 3-daagse biedt je de gelegenheid om de waan van de dag achter je te laten, uit te zoomen, en zo de weg vrij te maken voor inzicht om door te breken. Het is een persoonlijke 3-p retraite waarin je je begrip van de 3 principes en hoe deze werkzaam zijn in je leven verdiept. Het is ook mogelijk om je met twee personen aan te melden voor deze intensive. Dan kunnen jullie de kosten delen. 

boek over de 3 principes

Mijn boek over de 3 principes. Voor iedereen die klaar is met de oneindige zoektocht naar de beste versie van zichzelf.  Stop met zelfverbetering, begin met leven! 

Boek solliciteren

Mijn boek speciaal voor introverte mensen die geen last willen hebben van spanning tijdens sollicitatiegesprekken. Heeft al vele mensen geholpen!

gratis inzichtgesprek

Wil je stoppen met jezelf beperken? Gelijk heb je! Inzicht in de 3 principes biedt een simpele, maar diepgaande en doeltreffende katalysator voor groei en verandering. Nieuwsgierig? Ik reik je dit inzicht graag aan in een gratis gesprek. Schroom niet, er zit verder helemaal niets aan vast. Ik vind het leuk om je te ontmoeten, en op deze manier bij te dragen aan een mooiere wereld;-)!

Toen ik in 2018 de 3principes ontdekte, dacht ik dé methode gevonden te hebben om net zo zen in het dagelijkse leven te zijn als dat ik op de yogamat ben. Wat een verrassing om te ontdekken dat ik altijd al zen ben. Dat ik geen methodes of andere dingen van buiten nodig heb om me goed te voelen.

Tijdens de 3P opleiding voor Coaches & Facilitators ga je op ontdekkingsreis! Via mooie gesprekken met elkaar en Eline ben ik gaan inzien hoeveel vastgeroeste gewoontes en overtuigingen ik had. Het afgelopen jaar heeft mij zoveel helderheid gebracht. Ik heb mogen ervaren wat er gebeurt als je open staat voor een heel nieuw perspectief. En dit allemaal zonder opdrachten of regels, maar gewoon doordat je de ruimte krijgt om álles te bevragen. 

Geweldig om dit perspectief nu door te mogen geven aan anderen.

Jessica Koren-Verhoef www.yogayess.nl

Een psycholoog zei me dat ik een angststoornis had. Maar van binnen voelde ik dat dit niet klopte, ik wilde dit label niet. Door veel te lezen en te luisteren over de 3 principes kon ik al door een andere bril naar mijn angst- en paniekaanvallen kijken. 

Toch voelde ik dat ik nog dieper wilde kennismaken met de 3p’s. Eline heeft mij enorm geholpen. Wanneer ik weer in een kramp schoot wilde ik vooral heel veel doen om daar zo snel mogelijk uit te komen. Door de heldere uitleg en het vertrouwen van Eline durfde ik ook eens een keer ‘niets’ te doen tijdens een kramp en te zien dat ik altijd oké ben. Dit was niet altijd makkelijk maar Eline straalt zoveel vertrouwen uit, dat had ik echt nodig om door te gaan. Al mijn concepten over hoe ik me zou moeten voelen heb ik buiten de deur gezet. Dit geeft enorm veel ruimte, ook in mijn lichaam. Angst en ongemak ervaar ik nog wel eens (zoals ieder mens), maar ik sleutel er niet meer aan. Hierdoor verliest het zijn grip en leef ik weer in vrijheid. Ik ben Eline eeuwig dankbaar.

Anne-Marie