Voor introverten

Begin vandaag nog met de eerste stap naar meer zelfvertrouwen, vrijheid en zichtbaarheid

Is het lastig om jezelf te zijn als alle ogen op je gericht zijn? 

Ook al ben je niet onzeker, toch voel je soms opeens veel spanning als je in het middelpunt van de belangstelling staat...

Lukt het niet om op een natuurlijke manier contact te maken?

Je hebt niets tegen mensen en beschikt over prima communicatieve vaardigheden. Toch lukt het je niet altijd om op een natuurlijke manier contact te maken...

Vinden anderen jou te bescheiden of onzichtbaar? 

Je doet je werk goed, maar op een of andere manier slaag je er niet in te laten zien wat je in huis hebt. Kansen en promoties gaan telkens aan jouw neus voorbij...

Herken je dit? Dan heb ik goed nieuws voor je:

Je hoeft niet langer te worstelen met zichtbaar zijn! Je kunt afscheid nemen van de gespannen, onaantrekkelijke versie van jezelf. Je kunt leren om je leuke, ontspannen zelf te zijn, ook als de aandacht op je gericht is. En je kunt zelfs plezier krijgen in dat leerproces.

Ik heb een methode ontwikkeld die je helpt om je te profileren op je eigen voorwaarden. Die methode reik ik je graag aan. Zodat jij vandaag nog kunt beginnen met de eerste stap naar meer zichtbaarheid. En belangrijker nog, zodat je je vrij voelt om jezelf te zijn!

Op mijn website is veel te lezen en te leren. Kijk gerust rond. Hier vind je verhalen van mensen die met mij gewerkt hebben. Als mijn blogs je bevallen, schrijf je dan in voor mijn gratis updates, dan krijg je de mini-training Mindset voor introverten cadeau!

Eline heeft mij binnen 4 sessies weer volledig in mijn kracht gezet en mij laten zien welke talenten ik ook alweer allemaal bezit en hoe die in te kunnen zetten. Dat ik mag zijn wie ik ben en ik heb voor de eerste keer in mijn leven eindelijk eens geleerd hoe ik de “meetlat” die ik vanuit perfectionisme vaak hanteer eens wat vaker “thuis” kan laten.. Met heel veel plezier ben ik naar de sessies van Eline gegaan en ik heb ontzettend veel van haar (eigen ontwikkelde) wijsheden mogen leren. - Janneke

Met de zoekterm ‘zichtbaar’ kwam ik al gauw op de site van Eline, bij de training ‘Zichtbaar zonder Stress’. Wat een feest van herkenning!! Voor het eerst kreeg ik echt zin om die training te gaan volgen! En ik werd niet teleurgesteld. Nu ik die training gevolgd heb, kan ik zeggen: Ik ben een introvert en ik ben er trots op! En daardoor kom ik ook op mijn werk zelfverzekerder en bijna als vanzelf zichtbaarder over. Ook mijn leidinggevende heeft me gezegd dat ze verschil merkt. Echt een aanrader voor iedere introvert! - Sandra

 

Ben jij de worsteling met zichtbaarheid ook zat?

Gelijk heb je. Stop ermee! Er is niets mis met je. Je hebt alles in huis wat je nodig hebt om jezelf te laten zien. De ontspannen versie van jezelf is er al.

Het is wie je bent als je gewoon opgaat in wat je doet. Als je niet bezig bent met het verleden, de toekomst of een eventueel oordeel van de omgeving. Het is de waarachtige versie van jezelf. Die ligt op elk moment voor het grijpen. Je kunt leren om die versie van jezelf te zijn, ook in situaties waarin de aandacht op je gericht is.

En daarin mag je helemaal jezelf zijn. Sterker nog, hoe meer jezelf, hoe beter!

Want als je jezelf laat zien zoals je bent, dan krijgen mensen een waarachtig beeld van je. Dan leren ze jouw unieke kijk op de wereld kennen. Dan gaan ze ervaren wat jij met die eigen kijk voor ze kunt betekenen. Dan voelen ze de ruimte om zichzelf ook te laten zien zoals ze zijn.

En dan ga jij ervaren dat jouw bijdrage gewenst is. Dat de wereld ook voor jou een plek is waar je jezelf kunt laten zien zoals je bent. Waar je op een natuurlijke manier zichtbaar kunt zijn!

Individueel coachtraject

In 5 gesprekken leer je hoe je op een ontspannen manier zichtbaar kunt zijn. We zoomen helemaal in op jouw vraag en de stappen die je wilt zetten. De gesprekken vinden plaats in Zwolle, maar coaching via Skype of Zoom is ook mogelijk, net als een combinatie van live en online gesprekken.

 

Succesvol Solliciteren Sessie

In een individuele sessie van 2,5 uur krijgt je zelfvertrouwen een flinke boost. Je wordt je bewust van je valkuilen en krijgt handvatten voor effectief communicatiegedrag. Er zijn beperkt plekken beschikbaar. Neem contact met me om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Over introversie

Een introvert keert zich niet af van de buitenwereld,  maar stapt een rijke binnenwereld in! Lees hier onder meer over wat het betekent om introvert te zijn en hoe ik jou kan helpen.

Wat is introversie?

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, heeft introversie niets te maken met een gebrek aan sociale vaardigheden. Introverte mensen zijn gevoeliger voor de omgeving en prikkels doordat hun hersens anders functioneren. Ze merken meer op en denken dieper na over wat ze opmerken. Omdat ze een gevoeliger zenuwstelsel hebben, vermijden ze prikkels en hebben ze meer tijd alleen nodig om deze prikkels te verwerken.

Hoe ik jou help

De kern van mijn methode is een radicaal andere visie op je introverte voorkeur en op je vermogen om stappen te zetten. Hij bevat drie bouwstenen die jij kunt gebruiken om heel gericht aan je doelen te werken. Zodat jouw leerproces een stuk gerichter en sneller kan verlopen dan het mijne;-) 

Wie zijn mijn klanten?

Wat mijn klanten gemeen hebben: ze zijn klaar met hun worsteling met zichtbaarheid! Hier vind je typische voorbeelden van waar ze tegenaan lopen.

Schrijf je in voor gratis mini-training

Als je je inschrijft voor mijn mailinglijst, ontvang je regelmatig artikelen en tips.

Ook krijg je als dank, gratis en voor niets, de mini-training Mindset 8-daagse voor introverten

Vaker de ontspannen versie van jezelf zijn, is mogelijk? Het antwoord is: ja! Dat is mogelijk en te bereiken met de juiste mindset. Een mindset voor groei. En die reik ik je aan in deze mini- training. Veel plezier ermee!

Eline Sluys Coaching & Training

Bij Hanz'
Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle

06-28714476
info@elinesluyscoaching.nl

KvK-nummer: 53397630 

 

Gratis mini-training voor introverten

Als je je inschrijft voor mijn mailinglijst over introversie, ontvang je regelmatig artikelen en tips.

Ook krijg je als dank, gratis en voor niets, de mini-training Mindset 8-daagse voor introverten

Vaker de ontspannen versie van jezelf zijn, is mogelijk? Het antwoord is: ja! Dat is mogelijk en te bereiken met de juiste mindset. Een mindset voor groei. En die reik ik je aan in deze mini- training. Veel plezier ermee!

Gratis e-book over de 3 principes

Als je je inschrijft voor mijn mailinglijst over de 3 principes, kun je meteen mijn e-book downloaden. Daarna ontvang je regelmatig updates en artikelen.  

Er is een manier die je helpt om veel vaker de ontspannen, zelfverzekerde, effectieve versie van jezelf te zijn. En om te ontspannen in de wetenschap dat spanning niet problematisch is. Een manier zonder methodes en zonder stappenplannen. Maak kennis met de 3 principes!

Privacyverklaring

Copyright © 2017

Eline Sluys Coaching & Training .
All Rights Reserved.

Fotografie header: Teamup Zwolle