Skip to main content

Voor introverten

Begin vandaag nog met de eerste stap naar meer zelfvertrouwen, vrijheid en zichtbaarheid

Is het lastig om jezelf te zijn als alle ogen op je gericht zijn? 

Ook al ben je niet onzeker, toch voel je soms opeens veel spanning als je in het middelpunt van de belangstelling staat…

Lukt het niet om op een natuurlijke manier contact te maken?

Je hebt niets tegen mensen en beschikt over prima communicatieve vaardigheden. Toch lukt het je niet altijd om op een natuurlijke manier contact te maken…

Vinden anderen jou te bescheiden of onzichtbaar? 

Je doet je werk goed, maar op een of andere manier slaag je er niet in te laten zien wat je in huis hebt. Kansen en promoties gaan telkens aan jouw neus voorbij…

Herken je dit? Dan heb ik goed nieuws voor je:

Je hoeft niet langer te worstelen met zichtbaar zijn! Je kunt afscheid nemen van de gespannen, onaantrekkelijke versie van jezelf. Je kunt leren om je leuke, ontspannen zelf te zijn, ook als de aandacht op je gericht is. En je kunt zelfs plezier krijgen in dat leerproces.

Er is een manier die je helpt om je te profileren op je eigen voorwaarden. Die manier omvat geen methodes, technieken of stappenplannen. Het is een manier gebaseerd op inzicht in hoe je ervaring van de werkelijkheid van moment tot moment tot stand komt. Dat inzicht reik ik je graag aan. Zodat jij vandaag nog kunt beginnen met anders naar jezelf kijken. En belangrijker nog, zodat je je vrij voelt om jezelf te zijn!

Op mijn website is veel te lezen en te leren. Kijk gerust rond. Hier vind je verhalen van mensen die met mij gewerkt hebben. Als mijn blogs je bevallen, schrijf je dan in voor mijn gratis updates, dan krijg mijn e-book Introversie bestaat niet cadeau!

Ik liep al jaren tegen zaken aan die mij behoorlijk belemmerden. Voorbeelden zijn: het geven van presentaties, mezelf laten horen tijdens vergaderingen en veel bezig zijn met wat anderen van mij vinden. Ik  had de afgelopen jaren werkelijk van alles geprobeerd om hier aan te werken. Dit hielp wel wat, maar helaas toch minimaal. Wat er gedurende de vijf sessies met Eline gebeurde overtrof al mijn verwachtingen. Ik leerde totaal anders naar ‘’mijn belemmeringen’’ te kijken. Ik ging zelfs genieten van die dingen waar ik jarenlang mee worstelde. Ook op andere fronten in mijn leven kon ik de 3-principes toepassen en het heeft mij al enorm veel gebracht. Eline is een fijne en warme gesprekspartner en ze weet je goed aan het denken te zetten. De manier waarop ze alles uitlegt is erg helder en duidelijk. Ik ben ontzettend blij dat ik met haar in contact ben gekomen. –Sander

Eline heeft mij in slechts één gesprek veel nieuwe inzichten over mezelf gegeven. Het is erg prettig om een persoonlijke sessie te volgen over het solliciteren. Dit levert veel meer op dan wanneer je dat plenair doet, omdat deze sessie volledig op je eigen karakter is afgestemd. Dank Eline! – Edo

Met de zoekterm ‘zichtbaar’ kwam ik al gauw op de site van Eline, bij de training ‘Zichtbaar zonder Stress’. Wat een feest van herkenning!! Voor het eerst kreeg ik echt zin om die training te gaan volgen! En ik werd niet teleurgesteld. Nu ik die training gevolgd heb, kan ik zeggen: Ik ben een introvert en ik ben er trots op! En daardoor kom ik ook op mijn werk zelfverzekerder en bijna als vanzelf zichtbaarder over. Ook mijn leidinggevende heeft me gezegd dat ze verschil merkt. Echt een aanrader voor iedere introvert! – Sandra

Ben jij de worsteling met zichtbaarheid ook zat?

Gelijk heb je. Stop ermee! Er is niets mis met je. Je hebt alles in huis wat je nodig hebt om jezelf te laten zien. De ontspannen versie van jezelf is er al.

Het is wie je bent als je gewoon opgaat in wat je doet. Als je niet bezig bent met het verleden, de toekomst of een eventueel oordeel van de omgeving. Het is de waarachtige versie van jezelf. Die ligt op elk moment voor het grijpen. Je kunt leren om die versie van jezelf te zijn, ook in situaties waarin de aandacht op je gericht is.

En daarin mag je helemaal jezelf zijn. Sterker nog, hoe meer jezelf, hoe beter!

Want als je jezelf laat zien zoals je bent, dan krijgen mensen een waarachtig beeld van je. Dan leren ze jouw unieke kijk op de wereld kennen. Dan gaan ze ervaren wat jij met die eigen kijk voor ze kunt betekenen. Dan voelen ze de ruimte om zichzelf ook te laten zien zoals ze zijn.

En dan ga jij ervaren dat jouw bijdrage gewenst is. Dat de wereld ook voor jou een plek is waar je jezelf kunt laten zien zoals je bent. Waar je op een natuurlijke manier zichtbaar kunt zijn!

Bekijk hier mijn aanbod:

COACHTRAJECT

Dit traject van helpt je om afscheid te nemen van onzekerheid, stress en ineffectieve gewoonten. De gesprekken vinden plaats in Zwolle, maar coaching via Skype of Zoom is ook mogelijk, net als een combinatie van live en online gesprekken. Voor dit traject is geen vaste startdatum, we prikken een datum en gaan van start wanneer jij dat wilt. Je kunt kiezen voor een korter of langer traject (strippenkaart naar keuze).

Succesvol solliciteren sessie

In een individuele sessie van 2,5 uur krijgt je zelfvertrouwen een flinke boost. Je wordt je bewust van je valkuilen en krijgt handvatten voor effectief communicatiegedrag. 

Gratis inzichtgesprek

Wil je stoppen met jezelf beperken? Groei en verandering zijn altijd mogelijk. Nieuwsgierig? Ik reik je graag een eerste aanzet aan in een gratis gesprek. Je kunt meteen een afspraak plannen in mijn online agenda. Schroom niet, er zit verder helemaal niets aan vast. 

Over introversie

Een introvert keert zich niet af van de buitenwereld,  maar stapt een rijke binnenwereld in! Lees hier onder meer over wat het betekent om introvert te zijn en hoe ik jou kan helpen.

Wat is introversie?

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, heeft introversie niets te maken met een gebrek aan sociale vaardigheden. Introverten richten de focus van hun bewustzijn en energie op de binnenwereld.  Ze letten niet zozeer op wat er zich buiten hen afspeelt, maar veel meer op welke indruk dat op ze maakt, wat het in ze losmaakt en welke innerlijke reacties erop volgen. De maatstaf voor hun beslissingen ligt in hun eigen belevingen en ervaringen. 

Wie zijn mijn klanten?

Wat mijn klanten gemeen hebben: ze zijn klaar met hun worsteling met zichtbaarheid! Hier vind je typische voorbeelden van waar ze tegenaan lopen.

Schrijf je in voor inspiratie om de weg terug te vinden naar je veerkracht, creativiteit en (zelf)vertrouwen

Als je je inschrijft voor deze mailinglijst, krijg je meteen mijn e-book over de 3 principes cadeau. Daarna ontvang je elke week op donderdag updates en artikelen.