Ontvang de nieuwsbrief

Wil je graag inspiratie ontvangen om de weg terug te vinden naar je veerkracht, creativiteit, vitaliteit en (zelf)vertrouwen?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Elke donderdag verstuur ik er een. De ene week met inspiratie over de 3 principes. Die is voor iedereen interessant. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, welke persoonlijkheidskenmerken je hebt, welke labels jijzelf of anderen op je hebben geplakt. 

De andere week met inspiratie speciaal voor introverten. Inschrijven op allebei kan natuurlijk ook!

 

3 principes nieuwsbrief

Als je je inschrijft voor deze mailinglijst, krijg je meteen mijn e-book over de 3 principes cadeau. Daarna ontvang je om de week op donderdag updates en artikelen.  

Voor als je geïnteresseerd bent in een manier van kijken die je helpt om de bron van veerkracht, vertrouwen, ontspanning en wijsheid in jezelf te vinden. En om te ontspannen in de wetenschap dat spanning niet problematisch is. Een manier zonder methodes en zonder stappenplannen. Maak kennis met de 3 principes!

Introverten nieuwsbrief

Als je je inschrijft voor mijn mailinglijst over introversie, krijg je meteen mijn e-book Introversie bestaat niet cadeau. Daarna ontvang je om de week op donderdag updates en artikelen. 

Voor als je vaker de ontspannen versie van jezelf wilt zijn. Dat is mogelijk door te begrijpen hoe jouw ervaring van moment tot moment tot stand komt. Inzicht in dit mechanisme reik ik je graag aan in dit e-book en mijn nieuwsbrieven!

 

 

Gratis inzichtgesprek

Wil je stoppen met jezelf beperken? Gelijk heb je! Inzicht in de 3 principes biedt een simpele, maar diepgaande en doeltreffende katalysator voor groei en verandering. Nieuwsgierig? Ik reik je dit inzicht graag aan in een gratis gesprek. Schroom niet, er zit verder helemaal niets aan vast. Ik vind het leuk om je te ontmoeten, en op deze manier bij te dragen aan een mooiere wereld;-)!

Plan hier meteen je gratis gesprek!

Eline Sluys Coaching & Training

Bij Hanz'
Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle

06-28714476
info@elinesluyscoaching.nl

KvK-nummer: 53397630 

 

Privacyverklaring

Copyright © 2017

Eline Sluys Coaching & Training .
All Rights Reserved.

Fotografie header: Teamup Zwolle