Skip to main content

Introductieavond

‘De introvert verklaard’

Dé kans om je relatie met een extravert in je omgeving te verdiepen en versoepelen!
‘Kun je mijn baas/echtgenoot/schoonzus niet een keer uitleggen hoe ik als introvert in elkaar steek?’ Deze vraag krijg ik regelmatig van mijn klanten. Het antwoord is: ja, dat kan ik. En dat ga ik doen ook! Ik heb een nieuwe dienst bedacht genaamd:

avond

De introvert verklaard is een introductieavond over de verschillen tussen mensen met een introverte en mensen met een extraverte voorkeursstijl. Het gebrek aan kennis over deze verschillen is een bron van irritaties, onbegrip en wederzijdse vooroordelen. Ik vind dat daar een einde aan moet komen, en daarom organiseer ik deze bijeenkomst.

Op deze avond maak je kennis met de visie van C.G. Jung op introversie en extraversie en het projectiemechanisme. Je wordt uitgenodigd om je te verdiepen in de voorkeur van de ander, en om stil te staan bij de beperktheid van je eigen perspectief. Of je nu introvert, ambivert of extravert bent, je wordt geconfronteerd met je eigen vooroordelen en blinde vlekken. Dat levert herkenning en mooie inzichten op, en ook veel hilariteit;-).

Als je nooit eerder van mijn diensten gebruik hebt gemaakt, is het een laagdrempelige, interactieve manier om kennis te maken met mijn manier van werken. Of gewoon om je kennis te verrijken en met waardevolle inzichten naar huis te gaan.

Het is ook de moeite waard om de avond bij te wonen als je wél eerder een training of coaching bij mij hebt gevolgd. Het is namelijk een bijeenkomst voor introverten, ambiverten en extraverten. Iedereen is welkom!

Als je je aanmeldt, mag je gratis een gast meenemen. Je leidinggevende, de HR-adviseur van jouw organisatie, je echtgeno(o)te, partner, therapeut, vriend, collega, kind, of wie dan ook maar. Bijvoorbeeld een extravert in jouw omgeving:

  • die jij het gunt om de verschillen tussen introversie en extraversie beter te begrijpen
  • die je graag waardevolle inzichten over zichzelf en de interactie met zijn omgeving cadeau wilt doen
  • met wie het soms botst, omdat jullie elkaar niet goed begrijpen
  • die in zijn of haar beroep mensen begeleidt, aanstuurt of coacht

Of gewoon iemand met wie je graag een leuke en leerzame avond wilt doorbrengen. Nogmaals: de avond staat voor iedereen open. De grens is het maximum aantal deelnemers van 30. Meld je dus snel aan!

Wanneer:
Binnenkort, stuur me een bericht als je geïnteresseerd bent in de eerstvolgende bijeenkomst: info@elinesluyscoaching.nl

Waar:
Campus Hogeschool Windesheim in Zwolle

Investering:
25 euro, iedereen die zich inschrijft mag gratis een introducé meenemen.

Inschrijven:
Je kunt je inschrijven door me te mailen: info@elinesluyscoaching.nl. Vermeld ook wie je meebrengt. Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een factuur en de adresgegevens. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus wees er snel bij!