Skip to main content

Gratis ‘’jouw stappen naar meer zichtbaarheid’’ consult

Als je op deze pagina bent beland, herken je jezelf waarschijnlijk in de worstelingen van mijn klanten met zichtbaarheid:

  • de spanning die je voelt als in een groep alle aandacht op jou gericht is
  • de kansen die je misloopt omdat je jezelf niet op een effectieve manier profileert
  • de frustratie die opkomt als je weer eens te horen krijgt dat je te bescheiden bent
  • de irritatie die je voelt over de manier waarop anderen zich wel in de kijker weten te spelen…

Ik gun het iedere introvert om -net als ik- bevrijd te zijn van deze worsteling. Dat is een van de redenen dat ik veel kennis deel op deze website. Ik merk dat mensen hiermee geholpen zijn. Die kennis helpt ze om zichzelf te begrijpen en te accepteren.

Als je echt wilt groeien, heb je misschien meer nodig. Wellicht voel je de behoefte om effectiever gedrag te ontwikkelen, uiteraard zonder jezelf geweld aan te doen. Welke stappen je ook precies wilt zetten, de succesfactoren voor groei zijn altijd dezelfde:

  1. Schep helderheid. Bepaal zo duidelijk mogelijk wat je wilt bereiken. Een heldere visie op je resultaat is nodig om dit daadwerkelijk te kunnen behalen.
  2. Creëer een breder perspectief. Het is heel natuurlijk voor introverten om alles alleen te willen oplossen. Dat is een kracht, maar het gevaar van tunnelvisie ligt op de loer. Als je nooit deelt waarmee je worstelt, loop je een breder perspectief mis.
  3. Organiseer hulp. Er zijn maar weinig mensen die erin slagen om op eigen houtje grote stappen te zetten. Je hebt anderen nodig die je motiveren om acties te ondernemen buiten je comfort zone.

Als jij je groeiproces wilt versnellen, dan help ik je daar graag bij in een gratis jouw stappen naar meer zichtbaarheid’’ consult. Daarin onderzoeken we samen…

  • wat jouw heldere visie is op wat je wilt bereiken
  • welke belemmeringen jou ervan weerhouden om resultaten te behalen
  • welke stappen je kunt zetten om je belemmeringen te overwinnen

Na afloop voel je volop energie en inspiratie om eindelijk de resultaten te bereiken waar je naar verlangt. Als je gebruik wilt maken van deze gratis sessie van 30 minuten, bel of mail me dan meteen om je aan te melden: 06-28714476 of info@elinesluyscoaching.nl. We plannen dan een afspraak voor een sessie per telefoon of op mijn kantoor in Zwolle.

Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken!