Video's, webinars en podcasts over de 3 principes


Webinars

Elke twee weken ben ik te gast bij het live webinar over de 3 principes van Swier Miedema. Recente opnames vind je hier. Wil je er live bij zijn, of de opnames van de webinars in je mailbox ontvangen? Op de website van Swier kun je je opgeven.

Webinar met Swier & Eline over doelen stellen of niet:

Webinar met Swier & Eline over tegemoet komen versus dwang:

Webinar met Swier & Eline over onderlinge verschillen:

Webinar met Swier & Eline over rust in je hoofd:

Webinar met Swier & Eline over je baan verliezen:

Webinar met Swier & Eline over keuzes maken:

Webinar met Swier en Eline over spiritualiteit:

Webinar met Swier & Eline over constructieve gesprekken:

Webinar met Swier & Eline over verandering en onzekerheid:

Webinar met Swier & Eline over je ego voorbij:

Webinar met Swier & Eline over onzekerheid:

Webinar met Swier & Eline over veranderen:

Webinar met Swier & Eline over 3p en therapie:


Video's met uitleg over de 3 principes

Interview met Patrick Kicken voor Leven Zonder Stress:

Videogesprek over inzichten krijgen:

Videogesprek over waarom 3p geen methode is:

Video met korte uitleg over de 3 principes:


Videoserie Je inzichten delen met anderen

Een serie van 6 korte video's om je te inspireren je eigen inzichten te delen. Op jouw manier, vanuit je eigen inspiratie, plezier en welbevinden:

Video 1: Je boodschap is echt heel simpel:

Video 3: Zie de heelheid in jezelf en de ander:

Video 5: Maak je niet druk over het Hoe

Video 2: Je hoeft alleen te delen wat je zelf gezien hebt:

Video 4: Ga niet mee in de verhalen van het ego:

Video 6: Ga spelen en experimenteren!


Podcasts:

In de podcast Waare(N)loze gesprekken gaan van coaches/practiotioners van 3pcommunity.nl met elkaar in gesprek over de 3 principes. In deze aflevering ga ik in gesprek met Faber. Hij heeft de afgelopen zeven jaar in vrij extreme mate te maken gehad met paniekaanvallen. Jarenlang probeerde hij van alles uit om zijn ‘angststoornis’ te overwinnen, of om ermee te leren leven. Helaas zonder resultaat. Totdat hij vijf maanden geleden in aanraking kwam met de 3 principes. Dat veranderde alles. Van angst ging hij naar vrijheid. Omdat dit voor hem zo'n groot verschil maakt in zijn dagelijkse leven, wil hij graag zijn verhaal delen.

In de podcast Waare(N)loze gesprekken gaan van coaches/practiotioners van 3pcommunity.nl met elkaar in gesprek over de 3 principes. In deze aflevering bespreken Merel, Mikal en ik wat karaktertrekken eigenlijk zijn. Of eigenschappen ons nu wel of niet in de weg kunnen zitten. En vooral of je van die vervelende kenmerken af kunt komen. In deze aflevering ontrafelen we het concept een persoonlijkheid hebben.

In de podcast Waare(N)loze gesprekken gaan van coaches/practiotioners van 3pcommunity.nl met elkaar in gesprek over de 3 principes. In deze aflevering vertellen Merel, Mikal en ik waar de naam van deze podcast vandaan komt, en praten we over het waarom van een waarde(n)loos leven.

In de podcast Waare(N)loze gesprekken gaan van coaches/practiotioners van 3pcommunity.nl met elkaar in gesprek over de 3 principes. In deze aflevering praat ik met Merel en  Mikal over wat inzicht in de 3 principes ons heeft opgeleverd.

Luister hier naar mijn gesprek over de 3 principes met Frederike de la Bije en Laura van de Graaff  voor hun  podcast Lijf & Leden. Deze podcast is ook te beluisteren via Spotify en iTunes.

Hier kun je het interview  beluisteren van Patrick Kicken met mij voor zijn populaire podcast-serie Leven Zonder Stress. Het is de luisterversie van het video-interview hierboven.

Eline Sluys Coaching & Training

Bij Hanz'
Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle

06-28714476
info@elinesluyscoaching.nl

KvK-nummer: 53397630 

 

Gratis e-book Introversie bestaat niet

Als je je inschrijft voor mijn mailinglijst over introversie, ontvang je regelmatig artikelen en tips.

Ook krijg je als dank mijn e-book Introversie bestaat niet cadeau.

Vaker de ontspannen versie van jezelf zijn, is dat mogelijk? Het antwoord is: ja! Dat is mogelijk door te begrijpen hoe jouw ervaring van moment tot moment tot stand komt. Inzicht in dit mechanisme reik ik je graag aan in dit e-book!

Gratis e-book over de 3 principes

Als je je inschrijft voor mijn mailinglijst over de 3 principes, kun je meteen mijn e-book downloaden. Daarna ontvang je regelmatig updates en artikelen.  

Er is een manier die je helpt om veel vaker de ontspannen, zelfverzekerde, effectieve versie van jezelf te zijn. En om te ontspannen in de wetenschap dat spanning niet problematisch is. Een manier zonder methodes en zonder stappenplannen. Maak kennis met de 3 principes!

Privacyverklaring

Copyright © 2017

Eline Sluys Coaching & Training .
All Rights Reserved.

Fotografie header: Teamup Zwolle