Skip to main content


Vraag de videoserie ‘Je bent er al’ aan

De videoserie is een exclusieve bonus die hoort bij Het laatste zelfhulpboek.

In het boek heb je kennisgemaakt met het inside-outparadigma. Deze manier van kijken beschrijft hoe de menselijke ervaring van moment tot moment tot stand komt door drie simpele principes. Het laat zien dat gevoel en gedrag niet veroorzaakt worden door kenmerken of ervaringen van je persoonlijkheid, maar door een mechanisme in de menselijke psyche dat voor iedereen op dezelfde manier werkt. Inzicht in dit mechanisme kan je bevrijden van onzekerheid, stress en ineffectieve gewoontes.

De 3 principes zijn op zich niet ingewikkeld. Maar het is wel heel lastig om te doorzien hoe ze onze eigen ervaring van het leven tot stand brengen. We zijn zo gewend om te kijken door onze vertrouwde bril!

Daarom heb ik een serie van vijf korte video’s voor je gemaakt. Deze video’s helpen je om je inzicht in het nieuwe paradigma te verdiepen.

Je verplicht je hiermee tot niets en je betaalt hiervoor geen extra kosten, want de serie hoort bij je aanschaf van het boek. Schrijf je hieronder in en ontvang direct de links naar je video’s in je mailbox.

Ik wil gratis de videoserie Je bent er al ontvangen

* verplicht veld