Skip to main content

Vrijdag 10 maart: informatiemiddag 3 principes-opleiding

Eind april start de volgende ronde van de 3 principes-opleiding voor coaches en facilitators.  Ben je nieuwsgierig naar deze opleiding? Op vrijdag 10 maart organiseer ik een informatiemiddag van 13:00 tot 16:00 uur in Zwolle. Dan kun je vrijblijvend ervaren en onderzoeken of deze opleiding iets voor je is. Deelname aan deze middag is gratis.

Bij deze opleiding ga je niet aan jezelf werken. Er is geen huiswerk. Je duikt niet in je verleden. Je ondergaat geen helingsproces. Je gaat ook niet leren hoe je andere mensen kunt helpen bij hun helingsproces. Je gaat niet werken met belemmerende overtuigingen. 

Niet dat er iets mis is met een van deze zaken. Er zijn alleen andere opleidingen waarbij je dat kunt leren.

Deze opleiding gaat niet om heling, maar om zien dat je heel bent. Je gaat niet op zoek naar inzicht, maar ontdekt waar inzicht altijd in jezelf te vinden is. Je gaat andere mensen niet bijstaan om te helen, maar helpt ze ontdekken dat ook zij de bron van rust, helderheid en veerkracht in elk moment in zichzelf kunnen vinden.

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een setting waarin je:

🔥 je regelmatig kunt onderdompelen in het verruimende perspectief van de 3 principes

🔥een groepje gelijkgestemden treft waarin je elkaar zonder maskers van mens tot mens kunt ontmoeten

🔥het vuurtje brandend kunt houden in de mallemolen van het dagelijks leven

🔥wordt uitgenodigd om de ruimte in jezelf te herkennen waarin inzicht zich ontvouwt

🔥geïnspireerd wordt om jezelf en anderen meer en meer met open mind en open hart te ontmoeten

Van harte welkom op vrijdag 10 maart! Je kunt je aanmelden door onderstaand formuliertje in te vullen.

Ja, ik geef me op voor de informatiemiddag op 10 maart

Meld je aan door onderstaand formulier te versturen. Vul ‘informatiemiddag’ in bij Onderwerp. Dan stuur ik je zo snel mogelijk een mail met de huishoudelijke gegevens. 

    *Met het gebruik van dit formulier vertrouw je mij persoonlijke gegevens toe. Deze worden opgeslagen in mijn website en mailprogramma. Deze worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.

Mijn naam is Eline Sluys. Ik ben 3 principes-opleider coach en auteur. Ik ben een voormalige persoonlijke ontwikkelingsjunkie. Ik was altijd op zoek naar het volgende inzicht dat me zou helpen om de beste versie van mezelf te worden. Tot ik dankzij het begrip van de 3 principes ontdekte dat ik al ben wat ik zocht. Als coach, trainer en auteur reik ik mensen dit begrip aan. Zo help ik ze om vanuit vertrouwen te leven. Sinds 2011 werk ik als coach, en in 2018 schreef ik Het laatste zelfhulpboek over de 3 principes. Ik ben een geregistreerd practitioner van de Three Principles Global Community.

Kun je niet op 10 maart?

Dan praat ik je graag bij in een persoonlijk gesprek. 

Plan hier meteen een afspraak!