Skip to main content

 

Vrij en vol vertrouwen de ruimte geven aan wie je van nature bent…

de 3 principes laten je zien hoe

 

VERANDERING IS ALTIJD MOGELIJK

Je verlangt naar vertrouwen, vrijheid, innerlijke rust…

Wat je zoekt, is er al. Het is niet buiten jezelf te vinden. Het is geen kwestie van sleutelen aan jezelf. Het is een kwestie van jezelf opnieuw leren zien als de onuitputtelijke bron van levens- en creatiekracht die je bent. Je hoeft alleen maar in de juiste richting te kijken.

LAAT JE NIET LANGER BEPERKEN

We zijn menselijk. We hebben allemaal ervaringen van angst, onzekerheid of stress. Maar deze gevoelens  hoeven je vrijheid niet te beperken. Je hoeft je leven niet te laten domineren door angst voor de toekomst. Voor afwijzing of het oordeel van anderen. Door ergernis, boosheid, of verdriet.

Je kunt geloven dat je vastzit. Dan lijkt het onmogelijk om van onzekerheid naar vertrouwen te gaan. Van verkramping naar ontspanning. Van onrust naar hoop, vreugde en rust. Ik reik je het begrip aan van de 3 principes die verandering mogelijk maken.

Transformatie is altijd mogelijk. Je ervaring van het leven kan in elk moment veranderen. Wat je ook hebt meegemaakt, meemaakt of nog zal meemaken.

KLAAR VOOR VERANDERING

Inzicht in de 3 principes biedt een simpele, maar diepgaande en doeltreffende katalysator voor transformatie. Ik reik je dit inzicht graag aan in een gratis gesprek. Schroom niet, er zit verder helemaal niets aan vast. Ik vind het leuk om je te ontmoeten.

HOE ZOU HET ZIJN OM VRIJ TE ZIJN?

Het menselijk is om af en toe verstrikt te raken. In de verhalen die je over jezelf bent gaan geloven. In oude gewoontes en ingesleten patronen en reflexen. Maar je verkramping vertelt je niet wie je bent. Je verkramping is een uitnodiging om te stoppen met proberen iemand te zijn.

Je bent niet op aarde om iets toe te voegen aan wie je bent. Je bent precies zoals je bedoeld bent. Een unieke uitdrukking in de vorm van de vormloze, universele levensenergie.  Een kanaal voor, en expressie van levens- en creatiekracht. Er is er geen een zoals jij!

De 3 principes leren je hoe je kunt leven vanuit liefde. Om vrij en vol vertrouwen te zijn. Om de ruimte te geven aan wat het leven via jou tot uitdrukking wil brengen. Om onbevreesd te delen wat er werkelijk in je leeft.

THUISKOMEN BIJ JEZELF

Bij mij kun je verschijnen als jezelf. Ik veroordeel je niet. Je kunt ontspannen in mijn kalme, compassievolle, milde aanwezigheid. Ik zie je worsteling, én de heelheid van jouw prachtige wezen.

Ik nodig je uit om je onrustige geest de kans te geven om te kalmeren. Zodat je je eigen wijsheid weer kunt horen. Zodat je kunt voelen wat er werkelijk in je leeft. En dan ga je stappen zetten om je verlangens vorm te geven. Om je rijkdom te delen.

Dan ga je bewegen in harmonie met het leven.

KLAAR VOOR INZICHT

Ontvang mijn gratis e-book over de 3 principes en schrijf je in voor mijn wekelijkse nieuwsbrief voor inspiratie om te gaan leven in harmonie met het leven en jezelf.

WERK MET MIJ

De sleutel tot mentaal welbevinden ligt ieder moment voor honderd procent in onszelf. Ga het ontdekken! Voor jezelf. Of om te leren hoe je anderen kunt uitnodigen om thuis te komen bij zichzelf.

Coachtraject

Introductiedag 3 principes

Verdiepingsprogramma Leef de 3 principes

3 principes-opleiding voor coaches en facilitators

 

Een psycholoog zei me dat ik een angststoornis had. Maar van binnen voelde ik dat dit niet klopte, ik wilde dit label niet. Door veel te lezen en te luisteren over de 3 principes kon ik al door een andere bril naar mijn angst- en paniekaanvallen kijken. Ook terugkerende ‘nare’ gedachtes kon ik daardoor anders zien, waardoor hun grip minder werd. 

Toch voelde ik dat ik nog dieper wilde kennismaken met de 3p’s. Dus na een kennismaking met Eline ging ik er voor. Eline heeft mij enorm geholpen. Wanneer ik weer in een kramp schoot wilde ik vooral heel veel doen om daar zo snel mogelijk uit te komen. Door de heldere uitleg en het vertrouwen van Eline durfde ik ook eens een keer ‘niets’ te doen tijdens een kramp en te zien dat ik altijd oké ben. Dit was niet altijd makkelijk maar Eline straalt zoveel vertrouwen uit, dat had ik echt nodig om door te gaan. Al mijn concepten over hoe ik me zou moeten voelen heb ik buiten de deur gezet. Dit geeft enorm veel ruimte, ook in mijn lichaam. Angst en ongemak ervaar ik nog wel eens (zoals ieder mens), maar ik sleutel er niet meer aan. Hierdoor verliest het zijn grip en leef ik weer in vrijheid. Ik ben Eline eeuwig dankbaar.

Anne-Marie

Ik heb bij Eline een coachingstraject gevolgd om als introverte persoon mijn zichtbaarheid te vergroten zonder mijzelf geweld aan te doen. Dat heeft onder andere geresulteerd in het opstarten van mijn eigen loopbaanadviesbureau.

Dankzij de gesprekken met Eline ben ik me bewust geworden van mijn patronen en concepten en heb ik geleerd mijn gedachten te zien voor wat ze zijn, ze te laten stromen.

Door het inzicht mijn gedachten te ervaren en te laten stromen in plaats van te controleren ben ik in staat open te staan voor nieuwe mogelijkheden en ideeën en ervaar ik de ruimte en inspiratie om te doen wat ik belangrijk vind op een manier zoals ik het wil. Door dit uit te stralen en de dingen te doen waar ik plezier in beleef is mijn zichtbaarheid vergroot op een voor mij gezonde manier. 

Gabriëlle Sleurink

www.buro-blauwdruk.nl

“De individuele coachgesprekken over de 3 principes met Eline zijn elke keer weer een feestje. Vele onderwerpen passeren de revue. De ene keer een lijstje met vragen, de andere keer een blanco lijst. Eline neemt je stapsgewijs mee in de werking van de 3 principes.

En nu: de vele gedachtetheaters die ik in mijn hoofd had, zijn verdwenen.  Of wanneer deze weer starten, zijn deze theaters, omdat ik er geen betekenis meer aangeef, snel verdwenen. Op allerlei vlak, werk en thuis, merk ik dat het ‘leven’ makkelijker is geworden. Ik ervaar rust, helderheid en meer openheid.

Een aanrader is: Het laatste zelfhulpboek. Hierin laat Eline je kennismaken met de 3 Principes. En ik kan je verzekeren: eenmaal mee kennisgemaakt, het laat je niet meer los!”

Rob de Haan

Ik liep al jaren tegen zaken aan die mij behoorlijk belemmerden. Voorbeelden zijn: het geven van presentaties, mezelf laten horen tijdens vergaderingen en veel bezig zijn met wat anderen van mij vinden. Ik  had de afgelopen jaren werkelijk van alles geprobeerd om hier aan te werken. Dit hielp wel wat, maar helaas toch minimaal. Wat er gedurende de vijf sessies met Eline gebeurde overtrof al mijn verwachtingen. Ik leerde totaal anders naar ‘’mijn belemmeringen’’ te kijken. Ik ging zelfs genieten van die dingen waar ik jarenlang mee worstelde. Ook op andere fronten in mijn leven kon ik de 3-principes toepassen en het heeft mij al enorm veel gebracht. Eline is een fijne en warme gesprekspartner en ze weet je goed aan het denken te zetten. De manier waarop ze alles uitlegt is erg helder en duidelijk. Ik ben ontzettend blij dat ik met haar in contact ben gekomen.

Sander

Ik zat met het feit dat ik het moeilijk vind mezelf te profileren op het werk. Met name in sollicitatiegesprekken en in vergaderingen. Met deze vraag ben ik een coachingstraject gestart met Eline. Wat ik erg waardevol vond aan de coaching is dat Eline me de ruimte gaf te vertellen over mijn ervaringen en daarin stuurde, zodat ik zelf tot nieuwe inzichten kwam. Tijdens de coachingsgesprekken bleek dat ik me eigenlijk al op allerlei manieren profileer op mijn werk en daarbuiten. Eline heeft me doen inzien dat profileren op verschillende manieren kan. Ik had in mijn hoofd dat ik me meer moest laten horen en meer moest vertellen over mijn successen. Nu heb ik meer het inzicht dat ik me ook profileer op een rustige, eigen manier. Dit levert me meer rust op.

Thijs

Via een vriendin kwam ik in aanraking met de 3 principes. Ook al begreep ik niet alles… het sprak me enorm aan! Iets diep van binnen zei “JA!” als we erover spraken. Vanuit nieuwsgierigheid ging ik boeken lezen en filmpjes kijken. Ook van Eline. De manier waarop zij erover sprak, resoneerde bij mij.

En dus besloot ik haar te mailen, voor een kennismakingsgesprek. Het gesprek was zoals verwacht; fijn, open, van mens tot mens. Ik ging ervoor: de opleiding voor 3P Coaches & Facilitators!

Een heerlijk jaar volgde. Mooie gesprekken, ervaringen en inzichten. Het leven stroomt gewoon verder, zoals het altijd deed. En tóch is er iets veranderd… de manier waarop ik het beleef!!! En dat is niet in woorden uit te drukken, dat moet je gewoon ervaren. 🙂

Judith van Gent  –  www.saltacoaching.nl, auteur van ‘Eigenwaardig opvoeden’

Eline heeft mij in slechts één gesprek veel nieuwe inzichten over mezelf gegeven. Het is erg prettig om een persoonlijke sessie te volgen over het solliciteren. Dit levert veel meer op dan wanneer je dat plenair doet, omdat deze sessie volledig op je eigen karakter is afgestemd.

Edo

Eline heeft mij binnen 4 sessies weer volledig in mijn kracht gezet en mij laten zien welke talenten ik ook alweer allemaal bezit en hoe die in te kunnen zetten. Dat ik mag zijn wie ik ben en ik heb voor de eerste keer in mijn leven eindelijk eens geleerd hoe ik de “meetlat” die ik vanuit perfectionisme vaak hanteer eens wat vaker “thuis” kan laten..

Met heel veel plezier ben ik naar de sessies van Eline gegaan en ik heb ontzettend veel van haar (eigen ontwikkelde) wijsheden mogen leren.

Janneke

In 2020 volgde ik bij Eline de 3 Principes opleiding voor Coaches en Facilitators. Na dit opleidingsjaar merk ik dat de verstilling in mezelf, de ruimte in mijn hoofd en de rust die ik daardoor ervaar flink is toegenomen. Deze ruimte neem ik mee in mijn dagelijks leven, waardoor ik meer vanuit ontspanning, vertrouwen en compassie in kan spelen op wat er op mijn pad komt.  Dank je wel voor de fijne begeleiding, Eline 💖

Wijnand Klaver – https://wijnandklaver.nl

Dit boek werpt een radicaal nieuw licht op de vraag hoe emoties en gedrag ontstaan. Het beschrijft een mechanisme in de psyche dat voor iedereen op dezelfde manier werkt. Dit mechanisme verklaart hoe de menselijke ervaring van moment tot moment tot stand komt. Het maakt duidelijk waarom je soms ontspannen en effectief bent, en op andere momenten juist verkrampt en onhandig. Dit inzicht kan je bevrijden van de koortsachtige jacht op zelfverbetering. Je bent er al! Je kunt in het nu vrijheid en voldoening ervaren, ongeacht je omstandigheden, persoonskenmerken of bagage.