Skip to main content

Gratis inspiratie

E-book Heel.

In dit e-book heb ik een aantal artikelen voor je verzameld die kunnen helpen om te zien dat je altijd heel bent, wat je ook ervaart. Elke ervaring mag er zijn, geen enkele emotie hoeft gefikst of opgelost te worden. Helen is je heelheid zien. Je kunt het hier meteen gratis downloaden.

E-book Vind je veerkracht

In dit e-book heb ik een aantal artikelen voor je verzameld die kunnen helpen om te zien dat je altijd toegang hebt tot een bron van vertrouwen en veerkracht in jezelf. Geen tips, maar telkens een uitnodiging om in de richting van je veerkracht en welbevinden te kijken. Je kunt het hier meteen gratis downloaden.

E-book Wakker worden

In dit e-book heb ik een aantal artikelen voor je verzameld die kunnen helpen om te zien dat je altijd wakker kunt worden uit het drama van je gedachten. Ook hier geen tips, maar telkens een uitnodiging om te zien waar veerkracht en vertouwen vandaan komen. ⁠ Je kunt het hier meteen gratis downloaden.

Voorproefje boek

Ben je nieuwsgierig naar Het laatste zelfhulpboek? Download hier meteen een gratis voorproefje (de eerste 25 pagina’s van het boek) en ontdek of het boek je aanspreekt.

Video’s en podcasts

Bekijk en beluister hier mijn video’s, webinars en podcasts over hoe je de shift kunt maken van angst, stress en onzekerheid naar ontspanning, flow en (zelf)vertrouwen. En ontdek hoe inzicht in de 3 principes je daarbij kan helpen.

 

 

Gratis inzichtgesprek

Wil je stoppen met jezelf beperken? Gelijk heb je! Inzicht in de 3 principes biedt een simpele, maar diepgaande en doeltreffende katalysator voor groei en verandering. Nieuwsgierig? Ik reik je dit inzicht graag aan in een gratis gesprek. Schroom niet, er zit verder helemaal niets aan vast. Ik vind het leuk om je te ontmoeten, en op deze manier bij te dragen aan een mooiere wereld;-)!

Plan hier meteen je gratis gesprek!