Gratis inspiratie

E-book Vind je veerkracht

In dit e-book heb ik een aantal artikelen voor je verzameld die kunnen helpen om te zien dat je altijd toegang hebt tot een bron van vertrouwen en veerkracht in jezelf. Geen tips, maar telkens een uitnodiging om in de richting van je veerkracht en welbevinden te kijken. Je kunt het hier meteen gratis downloaden.

Video's en podcasts

Bekijk en beluister hier mijn video's, webinars en podcasts over hoe je de shift kunt maken van angst, stress en onzekerheid naar ontspanning, flow en (zelf)vertrouwen. En ontdek hoe inzicht in de 3 principes je daarbij kan helpen.

Voorproefje boek

Ben je nieuwsgierig naar Het laatste zelfhulpboek? Download hier meteen een gratis voorproefje (de eerste 25 pagina's van het boek) en ontdek of het boek je aanspreekt.

 

 

Gratis inzichtgesprek

Wil je stoppen met jezelf beperken? Gelijk heb je! Inzicht in de 3 principes biedt een simpele, maar diepgaande en doeltreffende katalysator voor groei en verandering. Nieuwsgierig? Ik reik je dit inzicht graag aan in een gratis gesprek. Schroom niet, er zit verder helemaal niets aan vast. Ik vind het leuk om je te ontmoeten, en op deze manier bij te dragen aan een mooiere wereld;-)!

Plan hier meteen je gratis gesprek!

Eline Sluys Coaching & Training

Bij Hanz'
Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle

06-28714476
info@elinesluyscoaching.nl

KvK-nummer: 53397630 

 

Gratis e-book Introversie bestaat niet

Als je je inschrijft voor mijn mailinglijst over introversie, ontvang je regelmatig artikelen en tips.

Ook krijg je als dank mijn e-book Introversie bestaat niet cadeau.

Vaker de ontspannen versie van jezelf zijn, is dat mogelijk? Het antwoord is: ja! Dat is mogelijk door te begrijpen hoe jouw ervaring van moment tot moment tot stand komt. Inzicht in dit mechanisme reik ik je graag aan in dit e-book!

Gratis e-book over de 3 principes

Als je je inschrijft voor mijn mailinglijst over de 3 principes, kun je meteen mijn e-book downloaden. Daarna ontvang je regelmatig updates en artikelen.  

Er is een manier die je helpt om veel vaker de ontspannen, zelfverzekerde, effectieve versie van jezelf te zijn. En om te ontspannen in de wetenschap dat spanning niet problematisch is. Een manier zonder methodes en zonder stappenplannen. Maak kennis met de 3 principes!

Privacyverklaring

Copyright © 2017

Eline Sluys Coaching & Training .
All Rights Reserved.

Fotografie header: Teamup Zwolle