Skip to main content

Extra persoonlijke begeleiding


Begin vandaag nog met de eerste stap
naar meer zelfvertrouwen, vrijheid
en zichtbaarheid

Aanvullende trajecten online training Zichtbaar Zonder Stress

Als introvert praktisch aan de slag met je zichtbaarheid

In de online training Zichtbaar Zonder Stress leer je anders denken. Over wat het betekent om introvert te zijn, over mensen met een andere voorkeursstijl, over leren en groeien. Anders denken schept ruimte om anders te doen. Om effectiever communicatiegedrag te ontwikkelen bijvoorbeeld.

Kun je nog wat hulp gebruiken bij dat ‘doen’? Vind je het bijvoorbeeld lastig om jezelf uit te dagen of om praktisch aan de slag te gaan? Heb je behoefte aan een spiegel of gerichte feedback? Of een stok achter de deur om te oefenen en stappen te zetten?

Meld je dan aan voor een aanvullend individueel coachtraject of voor een Zichtbaar Zonder Stress-oefensessie!

Individuele coaching

 

In een aanvullend individueel coachtraject help ik je persoonlijk om resultaatgericht te werken aan jouw doelen. We voeren vier keer een coachgesprek van een half uur per telefoon of Skype. Tijdens die gesprekken zoemen we in op de doelen die jij wilt behalen:

  • We identificeren de stappen die nodig zijn om de gewenste resultaten te bereiken.
  • Die stappen vertalen we naar concrete acties die voor jou haalbaar zijn en die je meteen kunt implementeren in je dagelijks leven. Concreet gedrag dus waarmee jij gaat oefenen in de praktijk.
  • We blikken we terug op de stappen die je hebt gezet: we onderzoeken welke gedrag effectief blijkt en welke vervolgstappen je kunt zetten.

Die sessies plannen we bij voorkeur kort op elkaar, zodat je gestimuleerd wordt om daadwerkelijk te experimenteren met nieuw gedrag. Je zult merken dat je al snel succeservaringen gaat opdoen. Daardoor bouw je zelfvertrouwen op. Het wordt het steeds makkelijker op het nieuwe gedrag te vertonen.

Kortom, dit aanvullende traject is een echte versneller van je leerproces!

De investering voor dit traject is € 199 euro (incl. btw).

Meld je nu aan!

Zichtbaar Zonder Stress-oefensessie

 

In de Zichtbaar Zonder Stress-oefensessies oefen je samen met andere introverte deelnemers onder mijn begeleiding met effectief communicatiegedrag. Geen theorie, maar meteen praktisch aan de slag in een veilige omgeving met gelijkgestemden. Je kunt naar hartenlust de groeimindset in praktijk brengen! We  oefenen met alles wat je in de online training geleerd hebt over effectief communicatiegedrag:

  • Assertief gedrag: welk gedrag kun je vertonen om je staande te houden tegenover dominante types?
  • Vertellen: hoe neem je anderen mee in je verhaal?
  • Contact maken: hoe knoop je op natuurlijke wijze een gesprek aan?
  • Anderen onderbreken: hoe neem je op een prettige manier het initiatief in een gesprek over?

Voor wie?
Een oefensessie is een ideale omgeving om te experimenteren en van elkaar te leren. Door elkaar te observeren, door feedback te geven en te ontvangen. Je gaat met allerlei concrete handvatten naar huis waarmee je vervolgens zelf verder kunt oefenen. Deze bijeenkomsten staan ook open voor iedereen die de ‘live’ training Zichtbaar Zonder Stress heeft gevolgd en die een opfrisser kan gebruiken. De eerst volgende sessie vindt plaats op v…  in Zwolle van 10:00 tot 13:00 uur. De investering gedraagt: € 49 euro (inclusief btw).

Meld je nu aan!