Skip to main contentBegin vandaag nog met de eerste stap
naar meer zelfvertrouwen, vrijheid
en zichtbaarheid

Is het lastig om jezelf te zijn als alle ogen op je gericht zijn?

Ook al ben je niet onzeker, toch voel je soms opeens veel spanning als je in het middelpunt van de belangstelling staat.

lukt het niet om op een natuurlijke manier contact te maken?

Je hebt niets tegen mensen en beschikt over prima communicatieve vaardigheden. Toch lukt het je niet altijd om op een natuurlijke manier contact te maken.

Vinden anderen jou te bescheiden of onzichtbaar?

Je doet je werk goed, maar op een of andere manier slaag je er niet in te laten zien wat je in huis hebt. Kansen en promoties gaan telkens aan jouw neus voorbij.

Herken je dit? Dan heb ik goed nieuws voor je:

Je hoeft niet langer te worstelen met zichtbaar zijn! Je kunt afscheid nemen van de gespannen, onaantrekkelijke versie van jezelf. Je kunt leren om je leuke, ontspannen zelf te zijn, ook als de aandacht op je gericht is. En je kunt zelfs plezier krijgen in dat leerproces.

Ik heb een methode ontwikkeld die je helpt om je te profileren op je eigen voorwaarden. Die methode reik ik je graag aan. Zodat jij vandaag nog kunt beginnen met de eerste stap naar meer zichtbaarheid. En belangrijker nog, zodat je je vrij voelt om jezelf te zijn!

Op mijn website is veel te lezen en te leren. Kijk gerust rond. Hier vind je verhalen van mensen die met mij gewerkt hebben. Als mijn blogs je bevallen, schrijf je dan helemaal onderin in voor mijn gratis updates, dan krijg je de mini-training Mindset voor introverten cadeau!

 

Mijn verhaal

Lees hier waarom ik jou zo goed kan helpen de ontspannen versie van jezelf te zijn en hoe ik dat doe.

Mijn aanbod

Bekijk hier mijn aanbod van trajecten om jou te helpen op een ontspannen manier zichtbaar te zijn.

Mijn visie

Maak hier kennis met mijn visie op hoe je kunt leren en groeien op een moeiteloze, natuurlijke manier volgens de 3 principes.

Mijn blog

Lees hier mijn blogs over introversie, leren, groeien, stappen zetten en jezelf zijn.

Eline heeft mij binnen 4 sessies weer volledig in mijn kracht gezet en mij laten zien welke talenten ik ook alweer allemaal bezit en hoe die in te kunnen zetten. Dat ik mag zijn wie ik ben en ik heb voor de eerste keer in mijn leven eindelijk eens geleerd hoe ik de “meetlat” die ik vanuit perfectionisme vaak hanteer eens wat vaker “thuis” kan laten.. Met heel veel plezier ben ik naar de sessies van Eline gegaan en ik heb ontzettend veel van haar (eigen ontwikkelde) wijsheden mogen leren. – Janneke

Met de zoekterm ‘zichtbaar’ kwam ik al gauw op de site van Eline, bij de training ‘Zichtbaar zonder Stress’. Wat een feest van herkenning!! Voor het eerst kreeg ik echt zin om die training te gaan volgen! En ik werd niet teleurgesteld. Nu ik die training gevolgd heb, kan ik zeggen: Ik ben een introvert en ik ben er trots op! En daardoor kom ik ook op mijn werk zelfverzekerder en bijna als vanzelf zichtbaarder over. Ook mijn leidinggevende heeft me gezegd dat ze verschil merkt. Echt een aanrader voor iedere introvert! – Sandra

 

Ben jij de worsteling met zichtbaarheid ook zat?

Gelijk heb je. Stop ermee! Er is niets mis met je. Je hebt alles in huis wat je nodig hebt om jezelf te laten zien. De ontspannen versie van jezelf is er al.

Het is wie je bent als je gewoon opgaat in wat je doet. Als je niet bezig bent met het verleden, de toekomst of een eventueel oordeel van de omgeving. Het is de waarachtige versie van jezelf. Die ligt op elk moment voor het grijpen. Je kunt leren om die versie van jezelf te zijn, ook in situaties waarin de aandacht op je gericht is.

En daarin mag je helemaal jezelf zijn. Sterker nog, hoe meer jezelf, hoe beter!

Want als je jezelf laat zien zoals je bent, dan krijgen mensen een waarachtig beeld van je. Dan leren ze jouw unieke kijk op de wereld kennen. Dan gaan ze ervaren wat jij met die eigen kijk voor ze kunt betekenen. Dan voelen ze de ruimte om zichzelf ook te laten zien zoals ze zijn.

En dan ga jij ervaren dat jouw bijdrage gewenst is. Dat de wereld ook voor jou een plek is waar je jezelf kunt laten zien zoals je bent. Waar je op een natuurlijke manier zichtbaar kunt zijn!

Eline heeft mij in slechts één gesprek veel nieuwe inzichten over mezelf gegeven. Het is erg prettig om een persoonlijke sessie te volgen over het solliciteren. Dit levert veel meer op dan wanneer je dat plenair doet, omdat deze sessie volledig op je eigen karakter is afgestemd. – Edo