Videoserie De 3 principes delen met anderen

Een serie van 6 korte video's om je te inspireren je eigen inzichten te delen. Op jouw manier, vanuit je eigen inspiratie, plezier en welbevinden!

Als je in aanraking komt met de 3 principes, leidt dit vaak tot zendingsdrang. Herken je dat? Veel mensen denken: dit is zo behulpzaam, dit draagt zo bij aan helderheid en ontspanning, geweldig! Dit moet iedereen weten!

Diezelfde zendingsdrang roept meteen ook onzekerheid op:

  • Hoe kan ik zorgen dat de wereld dit te weten komt?
  • Op welke manier moet ik dit uitleggen?
  • Weet ik zelf wel genoeg om het er met anderen over te hebben?

Als je in je werkende leven mensen begeleidt, dient deze vraag zich ook nog vaak aan:

  • Hoe kan ik dit in vredesnaam verenigen met wat ik tot nu toe aan mensen heb verteld over persoonlijke ontwikkeling?

Hoe meer je erover nadenkt, hoe ingewikkelder deze kwesties lijken te worden. Dat is nou eenmaal hoe het systeem werkt😉 Gelukkig leiden de principes je altijd weer naar helderheid en rust in je hoofd. Ook het antwoord op deze vragen is in de principes zelf te vinden. En dus in jezelf, want het systeem is ook in jou werkzaam! Maar soms is het fijn als je hier even aan wordt herinnerd. Daarom heb ik een serie korte video’s gemaakt die je helpen om helderheid en rust in je hoofd te creëren over de vraag: hoe kan ik mijn inzichten in de 3 principes delen met anderen?

Je kunt de video's hier direct bekijken. Ik raad je aan om gewoon bij nummer 1 te beginnen, en ze dan in volgorde verder te bekijken:

Video 1: Je boodschap is echt heel simpel

Video 3: Zie de heelheid in jezelf en de ander

Video 5: Maak je niet druk over het Hoe

Video 2: Je hoeft alleen te delen wat je zelf gezien hebt

Video 4: Ga niet mee in de verhalen van het ego

Video 6: Ga spelen en experimenteren!

Ik hoop dat de video's je zullen inspireren! Wil je je graag nog verder verdiepen in de 3 principes? Neem dan gerust contact met me op, of bekijk hier de bijeenkomsten en programma's over de 3 principes die ik bied.

Eline Sluys Coaching & Training

Bij Hanz'
Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle

06-28714476
info@elinesluyscoaching.nl

KvK-nummer: 53397630 

 

Gratis e-book Introversie bestaat niet

Als je je inschrijft voor mijn mailinglijst over introversie, ontvang je regelmatig artikelen en tips.

Ook krijg je als dank mijn e-book Introversie bestaat niet cadeau.

Vaker de ontspannen versie van jezelf zijn, is dat mogelijk? Het antwoord is: ja! Dat is mogelijk door te begrijpen hoe jouw ervaring van moment tot moment tot stand komt. Inzicht in dit mechanisme reik ik je graag aan in dit e-book!

Gratis e-book over de 3 principes

Als je je inschrijft voor mijn mailinglijst over de 3 principes, kun je meteen mijn e-book downloaden. Daarna ontvang je regelmatig updates en artikelen.  

Er is een manier die je helpt om veel vaker de ontspannen, zelfverzekerde, effectieve versie van jezelf te zijn. En om te ontspannen in de wetenschap dat spanning niet problematisch is. Een manier zonder methodes en zonder stappenplannen. Maak kennis met de 3 principes!

Privacyverklaring

Copyright © 2017

Eline Sluys Coaching & Training .
All Rights Reserved.

Fotografie header: Teamup Zwolle