Skip to main content

Videoserie De 3 principes delen met anderen

Een serie van 6 korte video’s om je te inspireren je eigen inzichten te delen. Op jouw manier, vanuit je eigen inspiratie, plezier en welbevinden!

Als je in aanraking komt met de 3 principes, leidt dit vaak tot zendingsdrang. Herken je dat? Veel mensen denken: dit is zo behulpzaam, dit draagt zo bij aan helderheid en ontspanning, geweldig! Dit moet iedereen weten!

Diezelfde zendingsdrang roept meteen ook onzekerheid op:

  • Hoe kan ik zorgen dat de wereld dit te weten komt?
  • Op welke manier moet ik dit uitleggen?
  • Weet ik zelf wel genoeg om het er met anderen over te hebben?

Als je in je werkende leven mensen begeleidt, dient deze vraag zich ook nog vaak aan:

  • Hoe kan ik dit in vredesnaam verenigen met wat ik tot nu toe aan mensen heb verteld over persoonlijke ontwikkeling?

Hoe meer je erover nadenkt, hoe ingewikkelder deze kwesties lijken te worden. Dat is nou eenmaal hoe het systeem werkt😉 Gelukkig leiden de principes je altijd weer naar helderheid en rust in je hoofd. Ook het antwoord op deze vragen is in de principes zelf te vinden. En dus in jezelf, want het systeem is ook in jou werkzaam! Maar soms is het fijn als je hier even aan wordt herinnerd. Daarom heb ik een serie korte video’s gemaakt die je helpen om helderheid en rust in je hoofd te creëren over de vraag: hoe kan ik mijn inzichten in de 3 principes delen met anderen?

Je kunt de video’s hier direct bekijken. Ik raad je aan om gewoon bij nummer 1 te beginnen, en ze dan in volgorde verder te bekijken:

Video 1: Je boodschap is echt heel simpel

Video 3: Zie de heelheid in jezelf en de ander

Video 5: Maak je niet druk over het Hoe

Video 2: Je hoeft alleen te delen wat je zelf gezien hebt

Video 4: Ga niet mee in de verhalen van het ego

Video 6: Ga spelen en experimenteren!

Ik hoop dat de video’s je zullen inspireren! Wil je je graag nog verder verdiepen in de 3 principes? Neem dan gerust contact met me op, of bekijk hier de bijeenkomsten en programma’s over de 3 principes die ik bied.