Skip to main content

Overzicht aanbod

Wil jij vaker de ontspannen versie van jezelf zijn? Vind je het soms lastig om jezelf te zijn als alle ogen op je gericht zijn? Om op een natuurlijke manier contact te maken? Vinden anderen jou te bescheiden en lukt het niet om te laten zien wat je in huis hebt?

Je hoeft niet langer te worstelen met zichtbaar zijn! Je kunt afscheid nemen van de gespannen, onaantrekkelijke versie van jezelf. Je kunt leren om je leuke, ontspannen zelf te zijn, ook als de aandacht op je gericht is. En je kunt zelfs plezier krijgen in dat leerproces. 

Aanbod voor introverten:

Individueel coachtraject

In 5 gesprekken leer je hoe je op een ontspannen manier zichtbaar kunt zijn. We zoomen helemaal in op jouw vraag en de stappen die je wilt zetten. De gesprekken vinden plaats in Zwolle, maar coaching via Skype of Zoom is ook mogelijk, net als een combinatie van live en online gesprekken.

 

Succesvol Solliciteren Sessie

In een individuele sessie van 2,5 uur krijgt je zelfvertrouwen een flinke boost. Je wordt je bewust van je valkuilen en krijgt handvatten voor effectief communicatiegedrag. Er zijn beperkt plekken beschikbaar. Neem contact met me om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Aanbod 3 principes:

Intro-dag 3 principes

Tijdens deze introductiedag over de 3 principes ontdek je waar ontspanning, vertrouwen en flow écht vandaan komen. Inzicht hierin helpt je om afscheid te nemen van onzekerheid, stress en ineffectieve gewoonten. Deze bijeenkomst is op zaterdag 21 maart 2020 in Zwolle.

Je zoektocht voorbij

Je zoektocht voorbij is een individueel coachtraject dat jou helpt om afscheid te nemen van onzekerheid, stress en ineffectieve gewoonten. Voor dit traject is geen vaste startdatum, we prikken een datum en gaan van start wanneer jij dat wilt.

Leven vanuit Mind

3-daagse verdiepingscursus op 6, 7 en 8 maart 2020 in Zwolle + follow-up. Begrijp de creatieve kracht van Thought, ontspan in de diepe rust van Consciousness, en leef vanuit de wijsheid en liefde van Mind. Voor iedereen die is gegrepen door de 3 principes en ernaar verlangt om nog meer te leven vanuit de rust, helderheid, wijsheid en liefde van Mind. 

3p-opleiding

3 principes-opleiding voor coaches en facilitators. Ontdek je eigen unieke stem en je vermogen om je inzicht op jouw manier te delen, in je eigen woorden. De 3 principes opleiding voor coaches en facilitators start op 7 februari 2020 en duurt tot en met oktober 2020.