Overzicht aanbod

Wil jij vaker de ontspannen versie van jezelf zijn? Vind je het soms lastig om jezelf te zijn als alle ogen op je gericht zijn? Om op een natuurlijke manier contact te maken? Vinden anderen jou te bescheiden en lukt het niet om te laten zien wat je in huis hebt?

Je hoeft niet langer te worstelen met zichtbaar zijn! Je kunt afscheid nemen van de gespannen, onaantrekkelijke versie van jezelf. Je kunt leren om je leuke, ontspannen zelf te zijn, ook als de aandacht op je gericht is. En je kunt zelfs plezier krijgen in dat leerproces. 

Aanbod voor introverten:

Individueel coachtraject

In 5 gesprekken leer je hoe je op een ontspannen manier zichtbaar kunt zijn. We zoomen helemaal in op jouw vraag en de stappen die je wilt zetten. De gesprekken vinden plaats in Zwolle, maar coaching via Skype of Zoom is ook mogelijk, net als een combinatie van live en online gesprekken.

 

Succesvol Solliciteren Sessie

In een individuele sessie van 2,5 uur krijgt je zelfvertrouwen een flinke boost. Je wordt je bewust van je valkuilen en krijgt handvatten voor effectief communicatiegedrag. Er zijn beperkt plekken beschikbaar. Neem contact met me om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Online training Zichtbaar Zonder Stress

Deze training bestaat uit vier online lessen met bijbehorende werkbladen. Je kunt studeren in je eigen tijd en tempo, en je kunt de lessen terugkijken zo vaak je maar wilt. Ideaal als je vandaag nog wilt beginnen met de eerste stap naar meer zelfvertrouwen, zichtbaarheid en plezier!

Gratis ontwikkeladvies 45+

Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis persoonlijk ontwikkeladvies krijgen van een loopbaancoach. Je kunt hiervoor ook bij mij terecht. In 4 gesprekken van een uur kijken we samen naar je huidige werk, naar wat je kunt en leuk vindt, hoe je vitaal en mentaal gezond blijft.

Aanbod 3 principes:

Intro-dag 3 principes

Tijdens deze introductiedag over de 3 principes ontdek je waar ontspanning, vertrouwen en flow écht vandaan komen. Inzicht hierin helpt je om afscheid te nemen van onzekerheid, stress en ineffectieve gewoonten. Deze bijeenkomst is op donderdag 26 september in Zwolle.

Je zoektocht voorbij

Je zoektocht voorbij is een programma van 3 maanden voor iedereen die ernaar verlangt om vanuit ontspanning en vertrouwen te leven. Het programma start met de groepsbijeenkomst op donderdag 26 september. Daarna spreken we elkaar 4 keer in een individueel gesprek om je inzichten te verdiepen.

Leven vanuit Mind

3-daagse verdiepingscursus op 13, 14 en 15 september in Zwolle + follow-up. Begrijp de creatieve kracht van Thought, ontspan in de diepe rust van Consciousness, en leef vanuit de wijsheid en liefde van Mind. Voor iedereen die is gegrepen door de 3 principes en ernaar verlangt om nog meer te leven vanuit de rust, helderheid, wijsheid en liefde van Mind. 

3p-opleiding

3 principes-opleiding voor coaches en facilitators. Ontdek je eigen unieke stem en je vermogen om je inzicht op jouw manier te delen, in je eigen woorden. De 3 principes opleiding voor coaches en facilitators start op 7 februari 2020 en duurt tot en met oktober 2020.

Eline Sluys Coaching & Training

Bij Hanz'
Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle

06-28714476
info@elinesluyscoaching.nl

KvK-nummer: 53397630 

 

Schrijf je in voor gratis mini-training

Als je je inschrijft voor mijn mailinglijst, ontvang je regelmatig artikelen en tips.

Ook krijg je als dank, gratis en voor niets, de mini-training Mindset 8-daagse voor introverten

Vaker de ontspannen versie van jezelf zijn, is mogelijk? Het antwoord is: ja! Dat is mogelijk en te bereiken met de juiste mindset. Een mindset voor groei. En die reik ik je aan in deze mini- training. Veel plezier ermee!

Privacyverklaring

Copyright © 2017

Eline Sluys Coaching & Training .
All Rights Reserved.

Fotografie header: Teamup Zwolle