Skip to main content

Zoek ik jou?

GEZOCHT:

Mensen die NU willen beginnen met meer begrip, liefde en compassie de wereld inbrengen. In hun gezin, op hun werk, in hun buurt. Naar de mensen met wie ze samenwonen, samenwerken, die ze begeleiden, aansturen, onderwijzen, verzorgen.

DIT BEN JIJ:

Een mens. Een mens met een warm verlangen naar (nog) meer liefde, verbinding, innerlijke rust, vertrouwen en vrijheid. Gewoon zoals je NU bent. Inclusief alles. Je hoeft jezelf niet eerst te bevrijden van je momenten van zelftwijfel, pijn, verwarring en verkramping of van knellende patronen. Je hoeft niet nog meer aan jezelf te werken voordat je kunt bijdragen aan een mooiere wereld.

DIT GA JIJ DOEN:

Je gaat zien dat liefdevoller en wijzer worden geen kwestie is van ontwikkeling, persoonlijke groei en zelfverbetering. Dat er niets valt te ontwikkelen, omdat je essentiële aard er een van liefde en wijsheid is. Dat je al bent wat je zoekt.

Je gaat zien dat al je gevoelens van binnenuit worden gecreëerd. De buitenwereld die jij ziet, is een projectie van je persoonlijke gedachtensysteem. Op het moment dat er in jouw gedachtensysteem een nieuwe gedachte of inzicht doorbreekt, verandert jouw perceptie van de wereld.

Doordat je gaat beseffen dat je ervaringen van binnenuit komen, ga je je anders verhouden tot je ervaringen van angst, pijn en onzekerheid. Je gaat meer en meer ervaren dat alles wat er mag zijn weer doorstroomt. Je gaat steeds makkelijker herkennen dat je lijdt als je je verzet tegen wat is. En dat je weer openstaat voor nieuwe inzichten gedachten en ervaringen zodra je dat verzet gewaar bent.

Je gaat herkennen dat je heelheid als mens alles insluit. Ook het lijden. Je eigen heelheid en die van anderen zien, gaan hand in hand:

💛Hoe groter je inzicht in de heelheid van je eigen wezen, hoe makkelijker je de heelheid in de ander kunt ziet.
💛Hoe meer vertrouwen je hebt in je eigen vermogen om nieuwe inzichten te krijgen, hoe meer je vertrouwen in anderen toeneemt.
💛Hoe meer je ziet dat alles wat je denkt een interpretatie is, hoe minder behoefte om anderen te veroordelen of te veranderen als zij de dingen anders zien.
💛Hoe meer jij je vormloze, onafgescheiden, liefdevolle essentie herkent, hoe meer verbinding je de wereld inbrengt.

Naarmate je eigen begrip toeneemt, wordt het makkelijker om met je aandacht aanwezig te zijn bij anderen en echt naar ze te luisteren. Om hun unieke vorm te waarderen en om ze met compassie en vriendelijkheid tegemoet te treden.

En zo ga je meer begrip, liefde en compassie de wereld inbrengen.

DIT BIED IK:

Een setting waarin je dit gaat ontdekken in een fijne groep gelijkgestemden: de 3 principes-opleiding voor coaches en facilitators. Van harte welkom!

3principesopleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.