Skip to main content

Jezelf vinden door uit te zoomen van jezelf

(gratis download)

Ik vind ‘missie’ een beetje een lastig woord. Je kunt er al snel hele ego-verhalen aan ophangen. Maar toch voel ik een drang die niet uit mijn persoonlijke denken lijkt te komen. Een drang om mensen bewust te maken van hun aangeboren mentale gezondheid.

Die drang inspireert me om manieren te bedenken om mensen uit te nodigen om hun heelheid te herkennen. En soms frustreert hij me ook! ? Want dan geloof ik dat ik mensen niet kan bereiken. Dat is niet erg, want die frustratie verdwijnt vanzelf als hij er mag zijn. En dat geef ik mijn creativiteit weer de ruimte. Dat heeft geresulteerd in een PDF: Hoe je ruimte, vertrouwen, vrijheid en rust vindt in jezelf door uit te zoomen van jezelf.

Je kunt de PDF hier meteen downloaden.

Hopelijk kunnen de metaforen en beelden erin behulpzaam zijn! 

3principes, mentalegezondheid, persoonlijkegroei, Veerkracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.