Skip to main content

Precies zoals je bedoeld bent!

Je kunt je met van alles identificeren, maar al die dingen ben je niet! Niet je gedachten, niet wat je is overkomen, niet je successen, niet je miskleunen, niet je labels, niet wat anderen van je denken…⁠

Als je gelooft dat je deze dingen bent, valt er van alles aan jou te verbeteren en te repareren. Aan dat proces van zelfverbetering zal nooit een einde komen, want al deze dingen veranderen voortdurend.⁠

Voorbij alles wat komt en gaat, is er je zijn, precies zoals het bedoeld is. Je bent een unieke uitdrukking in de vorm van de vormloze, universele levensenergie. In jou wellen vanzelf unieke talenten op. Daar hoef je niet voor te doen.⁠

Als je weet wat je ten diepste bent, dan weet je dat je jezelf niet hoeft te fiksen of verbeteren. Je bent precies zoals je bedoeld bent, en tegelijk kun je het verlangen hebben iets nieuws te ervaren. Omdat je bepaalde vaardigheden wilt ontwikkelen. Omdat je jezelf en anderen een fijnere ervaring gunt. Omdat je net als ieder mens van nature leergierig en nieuwsgierig bent.⁠

Hoe meer je je bewust wordt van je zijn, hoe meer je vanzelf gaat bewegen naar meer zelfvertrouwen, vrijheid, verbondenheid en plezier!?☀️?⁠

3principes, vrijheid, zelfvertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.