Skip to main content

Mijn eerste video! 3 aspecten die jou helpen je zichtbaarheid te vergroten

 

Wat is het toppunt van zichtbaarheid? Daar kun je over twisten. Maar je eigen pratende hoofd opnemen en vervolgens op internet zetten, dat komt wat mij betreft dicht in de buurt! En dat is precies wat ik heb gedaan.

Waarom? Omdat ik zo veel mogelijk introverten wil helpen om hun zichtbaarheid te vergroten op een manier die bij ze past. En omdat ik daarvoor een methode heb ontwikkeld die werkt. In deze video leg ik uit wat volgens mij de drie belangrijkste aspecten zijn die je nodig hebt om je zichtbaarheid vergroten.

Eigenlijk ben ik liever niet zichtbaar. Als introvert hecht ik het meeste waarde aan mijn binnenwereld. De maatstaf voor mijn beslissingen ligt in mijn eigen bewustzijn en ervaringen. De prikkels die van buiten op mij afkomen, moet ik eerst intern verwerken. Ik vertrouw mezelf meer dan de buitenwereld en wil die buitenwereld het liefste even op een afstandje houden. Daarom voel ik mij het meest comfortabel als ik lekker kan observeren en sponzen. Als het niet hoeft, neem ik liever niet het initiatief om te zenden.

Ik geef echter niet altijd toe aan deze voorkeur. Daar zou ik namelijk heel ongelukkig van worden. Waarom? Ik zou geen verbinding met anderen ervaren. Ik zou me niet gewaardeerd en erkend voelen. Ik zou mijn talenten verspillen. Ik zou geen inspirerende ontmoetingen hebben. Ik zou me nutteloos voelen. Ik zou mijn grenzen niet verleggen. Mijn ontwikkeling zou tot stilstand komen. Niemand zou profiteren van mijn expertise.

Dus verleg ik wel mijn grenzen en experimenteer naar hartelust met manieren om zichtbaar te zijn. Zonder mezelf daarbij geweld aan te doen. Het moet wel leuk blijven en ik moet lol hebben in mijn leerproces. Voor mij is het leuk als ik mijn creativiteit kan gebruiken. En als ik mezelf kan verrassen. Zoals bij deze video. Ik ben maar gewoon gaan experimenteren. Ik ben heel benieuwd wat je vindt van het resultaat! Ik zou het zeer waarderen als je me dat wilt laten weten door te reageren om dit bericht.

En jij, welke mogelijkheden zie jij om te experimenteren met zichtbaarheid? Op een manier die spannend, maar ook leuk is? Zie je die mogelijkheden niet? Ik help je graag om ze te ontdekken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.