Overzicht aanbod

Wil jij vaker de ontspannen versie van jezelf zijn? Vind je het soms lastig om jezelf te zijn als alle ogen op je gericht zijn? Om op een natuurlijke manier contact te maken? Vinden anderen jou te bescheiden en lukt het niet om te laten zien wat je in huis hebt?

Je hoeft niet langer te worstelen met zichtbaar zijn! Je kunt afscheid nemen van de gespannen, onaantrekkelijke versie van jezelf. Je kunt leren om je leuke, ontspannen zelf te zijn, ook als de aandacht op je gericht is. En je kunt zelfs plezier krijgen in dat leerproces. 

Helder hoofd met heel je hart-dag

De ene keer ben je de ontspannen versie van jezelf, en de andere keer de gespannen  versie. Hoe kan dat? Op de Helder hoofd met heel je hart-dag reik ik je een nieuw perspectief aan om antwoord te vinden op deze vraag. Een perspectief dat zegt dat stress niet veroorzaakt wordt door kenmerken of ervaringen van je persoonlijkheid, maar door een mechanisme in de menselijke psyche dat voor iedereen op dezelfde manier werkt. Kom je ook op zaterdag 22 september naar Zwolle?

Naar Helder hoofd met heel je hart-dag

Individueel coachtraject

In 5 gesprekken leer je hoe je op een ontspannen manier zichtbaar kunt zijn. We zoomen helemaal in op jouw vraag en de stappen die je wilt zetten. De gesprekken vinden plaats in Zwolle, maar coaching via Skype of Zoom is ook mogelijk, net als een combinatie van live en online gesprekken.

Naar individueel coachtraject

Online training Zichtbaar Zonder Stress

Deze training bestaat uit vier online lessen met bijbehorende werkbladen. Je kunt studeren in je eigen tijd en tempo, en je kunt de lessen terugkijken zo vaak je maar wilt. Ideaal als je vandaag nog wilt beginnen met de eerste stap naar meer zelfvertrouwen, zichtbaarheid en plezier!

Naar zelfstudiepakket

Succesvol Solliciteren Sessie

In een individuele sessie van 2,5 uur krijgt je zelfvertrouwen een flinke boost. Je wordt je bewust van je valkuilen en krijgt handvatten voor effectief communicatiegedrag. Er zijn beperkt plekken beschikbaar. Neem contact met me om te informeren naar de mogelijkheden.

Naar Succesvol Solliciteren Sessie

3 maanden-programma Zichtbaar Zonder Stress

Zichtbaar Zonder Stress is een programma van 3 maanden dat jou helpt om de ontspannen versie van jezelf te zijn. Het biedt een combinatie van individuele coaching, zelfstudie en groepsbijeenkomsten. De volgende ronde start in het voorjaar van 2019. 

Naar 3 maanden-programma Zichtbaar Zonder Stress

Eline Sluys Coaching & Training

Bij Hanz'
Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle

06-28714476
info@elinesluyscoaching.nl

KvK-nummer: 53397630 

 

Contactformulier

Schrijf je in voor gratis mini-training

Als je je inschrijft voor mijn mailinglijst, ontvang je regelmatig artikelen en tips.

Ook krijg je als dank, gratis en voor niets, de mini-training Mindset 8-daagse voor introverten

Vaker de ontspannen versie van jezelf zijn, is mogelijk? Het antwoord is: ja! Dat is mogelijk en te bereiken met de juiste mindset. Een mindset voor groei. En die reik ik je aan in deze mini- training. Veel plezier ermee!

Privacyverklaring

Copyright © 2017

Eline Sluys Coaching & Training .
All Rights Reserved.

Fotografie header: Teamup Zwolle