Je hoeft niet langer te worstelen
met zichtbaarheid


Helder hoofd met heel je hart-dag

Waarom ben je de ene keer de ontspannen versie van jezelf, en de andere keer de gespannen  versie? Misschien heb je verklaringen gezocht en gevonden in je aanleg of bepaalde eigenschappen. Wijt je het aan je introversie, verlegenheid of hoog gevoeligheid. Misschien heb je gewroet in je verleden of in je denkpatronen. Misschien heb je ook al allerlei methoden geprobeerd om van die spanning af te komen. Op deze dag ga ik je een andere radicaal andere methode aanreiken! 

Naar Helder hoofd met heel je hart-dag

Online zelfstudiepakket Zichtbaar Zonder Stress

Het zelfstudie pakket bestaat uit vier online lessen met bijbehorende werkbladen. Je kunt studeren in je eigen tijd en tempo, en je kunt de lessen terugkijken zo vaak je maar wilt. Ideaal als je vandaag nog wilt beginnen met de eerste stap naar meer zelfvertrouwen, zichtbaarheid en plezier!

Naar zelfstudiepakket

Individueel coachtraject

In 5 gesprekken leer je hoe je op een ontspannen manier zichtbaar kunt zijn. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! De gesprekken vinden plaats in Zwolle, maar online coaching of een combinatie is ook mogelijk. 

Naar individueel coachtraject

Succesvol Solliciteren Sessie

In een individuele sessie van 2,5 uur krijgt je zelfvertrouwen een flinke boost. Je wordt je bewust van je valkuilen en krijgt handvatten voor effectief communicatiegedrag. Er zijn beperkt plekken beschikbaar. Neem contact met me om te informeren naar de mogelijkheden.

Naar Succesvol Solliciteren Sessie

3 maanden-programma Zichtbaar Zonder Stress

Zichtbaar Zonder Stress is een programma van 3 maanden dat jou helpt om de ontspannen versie van jezelf te zijn. Op dit moment loopt het programma en kun je  niet meer instromen. De volgende ronde gaat van start op maandag 10 september 2018 en duurt tot en met 13 december. Je kunt je alvast aanmelden.

Naar 3 maanden-programma Zichtbaar Zonder Stress

Eline Sluys Coaching & Training

Bij Hanz'
Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle

06-28714476
info@elinesluyscoaching.nl

KvK-nummer: 53397630 

 

Contactformulier

Schrijf je in voor gratis e-book en tips

Als je je inschrijft voor mijn mailinglijst, ontvang je regelmatig artikelen en tips.

Ook krijg je als dank, gratis en voor niets, mijn e-book: "De introvert verklaard." Voor extraverten, ambiverten en introverten die zichzelf niet altijd begrijpen.

Copyright © 2017

Eline Sluys Coaching & Training .
All Rights Reserved.

Fotografie header: Teamup Zwolle